Beoordelingen

7,7
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,7
Comfort
7,5
Locatie accommodatie
8,4
Faciliteiten
7,4
Personeel
8,0
Waar voor uw geld
7,5

Beoordelingen

    Floris
    fr

    Beoordelingsscore

    10
    10 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Charles
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    7 mei 2018
    Eerder ontbijt.
    Het ontbijt was goed, ontbijt vanaf 09.00u is wat laat.
    Engelina
    fr

    Beoordelingsscore

    9,6
    4 mei 2018
    Voor de tweede keer geboekt en 2 keer was het restaurant gesloten. Ontbijt is eenvoudig maar goed verzorgt
    Mooie ruime schone kamer, authentieke stijl. Vriendelijk personeel. Heerlijk rustig gelegen net buiten Roses.
    Annie van den Steen
    fr

    Beoordelingsscore

    7,5
    7 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marinus
    fr

    Beoordelingsscore

    10
    22 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    794
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    18 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Gejo
    at

    Beoordelingsscore

    9,6
    15 maart 2018
    Te voet, in het donker naar het Restaurant is alleen mogelijk met goede schoenen en in het bezit van een zaklantaarn. Maar met de Auto ben je er in een paar minuten en is gemakkelijk op de navigatie te vinden. Een kleine wegbeschrijving voor het te voet gaan, zou ideaal zijn.
    We waren op doorreis. Het Hotel is in een oude stenen boerderij gevestigd. Alles straalt de oudheid van dit pand uit. Toch zijn de Kamers en badkamer sfeervol ingericht. We hadden gekozen voor een "kingzise" bed. Dat was het ook 2 X 2 meter. Heerlijke matrassen. ´s avonds is het buiten sfeervol verlicht. Buiten het seizoen is het restaurent niet open, maar op 900 meter afstand is een uitstekend " Balkan" Restaurant te vinden. Om parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken.
    Rita
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    22 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Chris
    de

    Beoordelingsscore

    9,2
    25 mei 2018

    Good value

    This time we had bathtub and toilet in the room without a door for separation.That we found very unpleasant. But we did stay in the hotel many times before and always had rooms with separate bathroom and toilet.
    Location Breakfast Dog friendly Nice staff
    Felipe
    br

    Beoordelingsscore

    6,7
    24 mei 2018
    They put us, i think, in the worst room of them. It shouldn't be used as room. It was almost de basement of the house. We didn't have a a window (as photo). It was a little one that was connected with a hole under the house floor. So it looks like a little cave and perfect to small animals come in, cus didn't had any net protecting. Also, it was a bathroom inside the room. The huge bathtub was the shower also and if you take a hot shower, the whole room get humid due to no ventilation and the bath been in the middle of the room. We picked this hotel to stay in an old construction, typical of the region, but was terrible. No view at all to anything. No ventilation at all.
    Location is really beautiful and the building too.
    Alex
    es

    Beoordelingsscore

    8,3
    11 mei 2018

    I would clearly repeat and recommend this place.

    Breakfast starts at 9am and is a buffet, very good products but small space so cues were a bit chaotic. Nothing I could not deal with. Breakfast itself could be taken indoors in the bar or outdoors in the terrasse, which is amazing.
    The location, the property and the room itself were excellent. Most of the staff was also very good and kind
    Miodrag
    es

    Beoordelingsscore

    9,6
    17 april 2018

    Relaxed stay out of town but neer all the amenities

    Tranquility of the place
    Adeline Fahsold
    be

    Beoordelingsscore

    2,5
    11 april 2018

    Bedsheet not holding on Uncomfortable bed

    Dirty floor, uncomfortable bed, bedsheets too small for matrass and humidity in room
    Nothing
    Dorota
    sk

    Beoordelingsscore

    7,9
    5 april 2018

    Nice place

    Toilet is part of the room without proper door and its small. If you dont care about small details, room was nice.
    We like surrounding, house is beautiful, breakfast were perfect. Staff was very nice. Location is fine as its between Roses, Cadaques and not far from Figueres
    Dominic
    gb

    Beoordelingsscore

    8,8
    5 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Carolyn
    fr

    Beoordelingsscore

    10
    4 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Pavlo
    nz

    Beoordelingsscore

    9,2
    1 april 2018

    incredibly beautiful location, and amazingly tasty croissant for breakfast

    Chris
    de

    Beoordelingsscore

    10
    1 april 2018

    Always a pleasure

    We stayed already several times in this nice hotel, and we will for sure return!
    Martin
    de

    Beoordelingsscore

    4,6
    31 maart 2018

    Never again

    LANNY
    us

    Beoordelingsscore

    3,8
    1 maart 2018

    No drinking water, no wifi, no way to contact owner or manager

    Listed in prior description.
    Fireplace in morning.
Beoordelingen worden geladen